Gruppe for småbørnsmødre

Hos Psykologfirmaet Kirsten Draiby

At få børn skaber store forandringer i forældres liv! Unikke følelser af kærlighed opstår, men frygten for at slå til er for mange også en del af forældreskabet. 

Hos Psykologfirmaet bliver vi ofte kontaktet af småbørnsmødre, der føler sig alene med de store følelser, forældreskabet medbringer. De beskriver en hverdag med stress, konflikter, frustrationer og ensomhed, hvor de kan have svært ved at genkende sig selv, og hvor de føler sig alene.

Hos Psykologfirmaet afholder vi ‘Gruppe for småbørnsmødre’. Ledet af en professionel psykolog får den enkelte mulighed for i et trygt forum at dele de svære følelser med andre i samme situation. Gruppen er et trygt fællesskab, hvor vi åbent taler om tabuerne og det, der er svært at dele med andre.
 


Opstart

Hold 1: Opstart d. 23. april kl. 16-18
Hold 2: Opstart 25. april kl. 19-21

Vi mødes hver anden uge - fem gange i alt.
Pris: 550 kr. pr. gang

Tilmeldning: info@psykologfirmaet.com / tlf.:86102085
Kontakt os for nærmere info.

Praktisk
Vi arbejder med et nyt tema hver gang. Før hver mødegang vil du modtage lidt materiale, som du bedes have læst som forberedelse.

Temaer
Kan ændres efter gruppens ønske

  • Ærlighed om kærlighed (både til barn og til mand)

  • Forventninger til mig selv

  • At have ansvar for et barn

  • Et forandret forhold til min mand

  • Nyopstået angst for at dø

  • Opdragelse


Gruppeleder
Mødregruppen ledes af psykolog Mette Amalie Rasmussen, der er psykolog hos Psykologfirmaet og mor til to drenge på 4 og 1,5 år. Læs om Mette Amalie her.


Hos Psykologfirmaet har i mange år med stor succes afholdt gruppeforløb. I gruppen har den enkelte mulighed for at dele de svære ting, lære sig selv bedre at kende og blive inspireret af andre. Læs om vores andre grupper her.